Tekno Drone Dünyasına Hoş Geldiniz!

15-06-2020 17:26
Tekno Drone Dünyasına Hoş Geldiniz!


Hayata Renk Katan Teknolojiler Burada!

 

Tekno Drone, gelişmiş teknolojiyi parmağınızın ucuna getiriyor. Peki, Tekno Drone dünyasında neler var?

Drone

Uzaktan kumandalı, LCD ekranlı, hareketli kameralı, Wi-Fi kameralı, katlanabilir ve GPS takipli drone çeşitleri, üstün teknik özelliklerle karşımıza çıkıyor.

Kumandadaki LCD ekrandan Wi- Fi bağlantısı imkânı, drone hareketlerini anlık olarak izlemeyi mümkün kılar. GPS özelliği, cihazın konum algılamasını sağlar. Böylece siz nereye hareket ederseniz drone da oraya sizinle beraber gider.

Hareketli kameralarla en iyi açıları yakalayabilir, led ışıklarıyla dronu gece de kullanabilirsiniz.

Yüksek çözünürlüklü video ve fotoğraf çekimini mümkün kılan ürünlerin uçuş süresi, hava koşulları ve kullanım şekline bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

PUBG Oyun Konsolu

PUBG Oyun Konsolu Fanlı ve powerbanklı tasarımıyla Tekno Drone’da. Konsollar, oyunun daha rahat oynanabilmesi için geliştirilmiştir. Bunlar, parmakların daha az yorulmasını sağlar, telefonun ısınmasını ve oyun sırasında şarjın bitmesini önler.

Kablosuz Kulaklık

Kullanışlı özelliklerle donatılmış kablosuz kulaklılar, HD kalitesinde ses sunmaktadır. Ürünler, Android, IOS ve Microsoft uyumludur, cihaza otomatik şekilde bağlanabilir.

Bluetooth Hoparlör

Taşınabilir özellikli bluetooth hoparlör ve dokunmatik hoparlör çeşitleri, yüksek, temiz ve net ses sağlamakta.

Near Field Audio teknolojisine sahip ürünler, kablosuz kullanımın yanı sıra, bluetooth bağlantısına olan gereksinimi de ortadan kaldırıyor. Bu hoparlörlerin çalışması için tek yapmanız gereken, telefonunuzu hoparlörün üstüne koymak.

Akıllı Saat

Akıllı saatler, nabız ve tansiyon ölçümü, mesafe hesaplama, adım sayma, kalori hesaplama ve uyku takibi yapmak, arayanı görüntüleme, sosyal medya uygulamalarından gelen bildirim ve mesajları görüntüleme, SMS görüntüleme, gibi işlevlere sahiptir. GPS takipli akıllı çocuk saatleri ise, çocuğunuzun bulunduğu yeri her an takip etme imkânı sağlar.

Elektronik Ürünler

Kablosuz masaüstü şarj cihazı, kablosuz bebek izleme kamerası, TV box, görüntü ve ses aktarıcı, aksiyon kamerası, oyuncu klavyesi, dijital fotoğraf çerçevesi, sinyal yakınlaştırıcı, ses kayıt cihazı, oda hava nemlendirici, temassız ateş ölçer termometre gibi ürünlerde en iyiler Tekno Drone’da. Kaliteli materyal yapısı, son teknoloji ve kullanışlılık, elektronik ürünlerde dikkat çeken ilk özelliklerden.

Araba Elektroniği

Tekno Drone ürün gamında çeşitli Araba Elektonik Aksesuarlarını da bulmak mümkün. Araç içi kamera, kablosuz şarj özellikli telefon tutucu, bluetooth araç kiti gibi araçlara ilgili kategoriden sahip olabilirsiniz.

Nitelikli Hizmet

Müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen Tekno Drone, her detayda bu ilkeyi gözetmektedir.

3D Secure ödeme sistemi ve PCI DSS sertifikasına sahip Teknodrone.com’da kişisel bilgileriniz korunur. İthalatçı firma olduğu için Tekno Drone her zaman, en uygun fiyatı sunar.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.