Yeni Neslin Trendi: Drone Yarışı

16-06-2020 13:37
Yeni Neslin Trendi: Drone Yarışı

 

Drone Yarışı Nasıl Yapılır?

Drone, diğer adı ile insansız hava aracı, hızlı bir şekilde hayatımıza girdi. Günümüzde tarım, taşımacılık, yangın söndürme, video çekme gibi pek çok farklı alanda kullanıma sahip olan drone; son dönemlerde drone yarışlarıyla oldukça popüler hale geldi. Peki, Drone Yarışı Nasıl Yapılır? Drone yarışı için gerekli olan malzemeler neler? Yarış için nasıl bir drone ihtiyaç var?

Gelin, Drone Yarışıyla ilgili bilmeniz gereken tüm detaylara birlikte göz atalım…

Drone Yarışı Nedir?

Drone yarışı, drone pilotlarının belirli bir pist üzerinde insansız hava araçlarını en hızlı şekilde kullanarak birbiriyle yarışmasıdır. Bu noktada, başarılı bir drone yarışı için önemli olan birkaç detay bulunuyor. Drone yarışına başlamadan önce ihtiyacınız olan ekipmanları belirlemek, söz konusu aracınızın teknolojik özelliklerini en iyi şekilde bilmek ve iyi bir uçuş kontrolcüsü olmak bazıları.

Peki, Benzersiz Bir Drone Yarışı için Ne Lazım?

Eğer drone yarışına yeni başlayanlardansanız ilk olarak üstün performansa sahip bir drone ihtiyacınız olacak. Bunun yanı sıra, drone yarışı keyfinizin yarıda kalmaması için bolca batarya ve şarj cihazına sahip olmanız gerekiyor. Drone yarışında, rakiplerinizle aranızda fark yaratabilmek açısından iyi bir uzaktan kumanda temel ihtiyaçlarınız arasında.

Bunlarla birlikte, Drone üzerine eklenmiş bir kamera ile insansız hava aracının pilotu tarafından kontrol edilmesi için FPV (Birinci kişi görüşü) gözlükleri ve tabii ki bir video alıcısı bulundurmanız gerekiyor.

Drone Almadan Önce…

Drone yarışında rakiplerin önüne geçmek için aracınızın yüksek kalitede olmasına özen göstermelisiniz. Bu noktada, yarışı belirleyen en önemli unsur olarak ‘hız’ Drone Seçiminizi etklieyen faktörlerin başında gelmeli. Bu noktada, Drone Alırken hızlarının 60 kilometre ve üstünde olması gerekiyor. Aynı zamanda, söz konusu dronların daha hızlı gidebilmesi için ağır olmamasına dikkat edin.

Drone yarışı yaparken kaza yapmak kaçınılmaz olacaktır. Bu sebeple, insansız hava aracınızın darbelere karşı dayanıklı olduğundan emin olmalısınız.

En Kaliteli Drone için Tekno Drone

Başarılı bir drone yarışı için en doğru ve en kaliteli drone modellerine Teknodrone.com adresinden ulaşabilir, Drone Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.