Kablosuz Kulaklık Nasıl Kullanılır?

15-06-2020 17:38
Kablosuz Kulaklık Nasıl Kullanılır?

Daha Fazla Hareket Özgürlüğü

Kulaklık kullanırken ortaya çıkan kablo karmaşası bazen müzik dinleme keyfine gölge düşürebiliyor. Dahası, kabloya bağlı olmak, hareket özgürlüğünü de önemli ölçüde kısıtlayabilmekte.

Neyse ki kablosuz teknoloji artık daha geniş bir alanda karşımıza çıkıyor. Günümüzde, kulaklıklarda da kablolara maruz kalmak zorunda değilsiniz. Kablosuz kulaklılar, ses sinyallerini radyo veya kızılötesi sinyaller üzerinden aktarır.

Bluetooth özellikli bu ürünler, son yılların popüler teknoloji ürünlerinden. Peki, Kablosuz Kulaklık Nasıl Kullanılır? Cihaz ve kablosuz kulaklık arasındaki bağlantı nasıl sağlanır?

Birkaç Adımda Kullanıma Hazır!

Her şeyden önce kulaklığın kullanım talimatlarını inceleyin. Farklı ürünler, kullanımda birtakım farklılıkları gündeme getirebilir. Kulaklığı kısa sürede kullanılmaz hale getirebilecek hatalar yapmamak ve ürünün tüm özelliklerinden haberdar olmak için, kullanım talimatlarının incelenmesi gerekiyor.

Ufak tefek farklı detaylar olsa da, esasında tüm kablosuz kulaklıkların cihaza bağlanması aynı mekanizmayla gerçekleşmekte. Yapmanız gerekenler aslında çok basit.

Öncelikle kulaklık bataryasının dolu olduğundan emin olun. Pek çok ürün, kendi kutusu içinde şarj edilebilir. Kutusundan çıkardığınız kulaklıkları, kullanım talimatında belirtildiği şekilde açın. Bunun için çoğu üründe açma düğmesine bir- iki saniye basmak gerekecektir.

Kulaklıktaki bluetooth arama seçeneğini açık duruma getirin, yani kulaklıkları, tanıma moduna alın. Ardından kulaklıkları bağlayacağınız cihazın bluetooth özelliğini aktifleştirin. Cihazın bluetooth ayarlarında, "kullanılabilir cihazlar” kısmında kulaklığınızın ismini seçerek eşleştirmeyi yapın. Eşleştirmenin ardından kulaklıklar çalışır hale gelecektir.

Kulaklık, bir cihaza bağlıyken, başka bir cihazla eşleşemez. Yani kulaklıklarınızın, sizin kullanımınız sırasında başka bir cihazdan da ses duyurma durumu ortaya çıkmaz.

Özgürleştiren Teknolojiler Teknodrone’da

Gerçekten kaliteli, uzun ömürlü ve kullanışlı kablosuz kulaklığa nasıl ulaşılacağı sorusu,Kablosuz Kulaklık Nasıl Kullanılır sorusu kadar önemli.

Kablosuz kulaklıklarda cazip özelliklerle donatılmış çeşitler Teknodrone’da sizi bekliyor. Ürün gamında bulacağınız kulak üstü modeller, hafıza kartıyla mp3 çalar olarak da kullanılabilir, katlanarak taşınması kolay hale gelebilir. Kulak içi kulaklıkların kutuları powerbank özelliğine sahiptir. Bu sayede kulaklıkları, kendi kutusu şarj edebilir. Dokunmatik ürünler, Siri ile kontrol, müzik, konuşma yönetimi imkânı sunar. Airpods tasarımlı ürünler ise orijinal Airpodlarda olduğu gibi otomatik bağlantı sağlamaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.