Akıllı Saat Ne İşe Yarar?

15-06-2020 17:32
Akıllı Saat Ne İşe Yarar?

 

Saatlerde Akıllı Teknolojiler

Akıllı cihazların arasına yeni nesil saatler de katıldı. Onlar günümüzün en çok rağbet gören teknoloji ürünlerinden biri.

Peki, Akıllı Saat Ne İşe Yarar? Onları bu kadar popüler kılan özellikler neler?

Arama Yönetimi

Akıllı saatlerin dikkat çeken ilk özelliği, akıllı cep telefonlarıyla senkronize şekilde çalışmaları.

Telefonunuzla yapabileceğiniz pek çok şeyi, akıllı saat aracılığıyla da yapabilirsiniz. Bu, her defasında telefonu bulunduğu yerden çıkarmak, telefonu elde tutmak zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Arama yapma ve aramalara cevap verme, akıllı saatler vasıtasıyla gerçekleştirebileceğiniz işlemlerden. Aramanın kimden geldiğini ve numarayı saatin ekranı üzerinden görebilirsiniz. Araç kullanmak gibi, telefonu elinize alarak konuşma yapamayacağınız durumlarda, aramayı saatle cevaplayabilirsiniz.

Sadece arama görüntüleme ve yanıt verme değil, arama yapma işleminde de saati kullanmak mümkün. Telefon rehberini görüntüleyebilen modellerde, rehberden dilediğiniz numarayı seçerek aramayı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Telefona Gelen Mesajları Okuma

Telefonu ilgilendiren bir diğer işlev olan mesaj görüntüleme akıllı saat ile yapılabilir. Satın aldığınız saatte bu özellik mevcutsa, telefonunuza gelen mesajları saatinizden okumanız mümkün.

Müzik Dinleme/ Telefon Kamerasını Kullanma

Telefonla senkronizasyon, müzik dinleme ve telefon kamerasının kullanımında da karşımıza çıkıyor. Dilerseniz telefondaki müzikleri saatinizden dinleyebilir, telefonun kamerasını saatiniz aracılığıyla kullanarak resim ve video çekebilirsiniz.

Kalori ve Mesafe Takibi

Sağlıklı beslenme ve sporu hayatının merkezine alanlar için akıllı saatler daha özel bir öneme sahip.

Bu ürünler kalori ölçümü ve mesafe takibi yapabilmektedir. Bu sayede beslenme planınızı oluştururken ve spor yaparken, ölçümle programınızı hassas hale getirebilir, daha bilinçli bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Kalori ve mesafe takibinde tahmini değerler yerine net ölçüm sonuçlarıyla hareket etmeyi önemseyin.

Akıllı saatiniz sayesinde ne kadar koştuğunuzu/ yürüdüğünüzü, kaç adım attığınızı, kaç kalori harcadığınızı an be an takip edebilirsiniz. Bu ölçümleri telefona kayıt ederek günlük, haftalık, aylık olarak daha sağlıklı değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Kayıp/ Çalıntı Durumunda Alarm

Bazı akıllı saatlerde kayıp ve çalıntıya karşı alarm sistemi de mevcuttur.

Akıllı saatiniz, cep telefonunuzu otomatik olarak izler. Telefondan belirli bir mesafe uzaklaştığında kayıp ya da çalıntı olasılığına karşı, alarm devreye girer.

Marifetleri Saymakla Bitmez Saatler Burada!

Akıllı Saat Ne İşe Yarar sorusu, çok daha fazla işlevi yerine getiren akıllı saatlerin nereden temin edilebileceği konusunu da gündeme taşıyor.

Yukarıda bahsi geçen özellikler ve çok daha fazlasına sahip ürünleri online mağazamızdan uygun fiyatlarla edinebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.