PUBG Nedir, Nasıl Oynanır?

15-06-2020 17:49
PUBG Nedir, Nasıl Oynanır?


Nefes Kesen Bir Hayatta Kalma Mücadelesi

Ya sıkı bir PUBG oyuncususunuz ya da bu ismi daha önce duymuşluğunuz var. Son dönemde o kadar popüler ki, PUBG ismini duymamak neredeyse imkânsız, bu oyuna kendini kaptırmamak ise çok zor.

Oyun dünyasını bir süredir yoğun şekilde etkisi altına alan PUBG, dünyada olduğu kadar, Türkiye’de de pek çok fana sahip. İsim, PlayerUnknown’a Battlegrounds kelimelerinin ilk harfleriyle oluşturulmuş. Kendisine benzeyen diğer oyunlar gibi onun da esin kaynağı, kült haline gelen bir Japon filmi.

PUBG Nasıl Oynanır?

Oyun, 100 kadar oyuncu taşıyan bir uçakta başlar. Oyuncular tek başlarına ya da grup içinde oyuna dâhil olabilir.

Uçağın rotası belirlenmiştir. Oyuncular rota üzerinde istedikleri noktalarda paraşütle uçaktan atlayarak, savaş alanına iner. Bu alanda amaç, hayatta kalmak. Hayatta kalma mücadelesi sırasında da mümkün olduğunca çok rakip yok etmek gerekiyor.

Harita üzerindeki bazı noktalarda silah, mermi, kask, zırh gibi çeşitli ganimetler bulunur. Bunları toplayarak oyuncu, gelecek saldırılara karşı kendini daha iyi savunacak donanım kazanmış olur. Öldürülen oyuncunun o zamana kadar topladığı ganimetler, onu öldüren kişiye geçer.

Haritanın bazı bölgeleri ganimet açısından daha zengindir. O sebeple, bu özel alanlar, daha fazla oyuncu çeker. Yani buralarda bulunmak daha tehlikedir.

Oyuncular birinci şahıs veya üçüncü şahıs nişancı modu arasında dilediklerini seçebilirler. Tüm oyuncular sınırları belirli bir alanın içinde kalmak zorundadır. Alanın dışına çıkıldığında sağlık puanı azalmaya başlar.

Konsolla Oyun Keyfi Zirvede!

PUBG günümüzde konsollarda, akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilmektedir. Oyunun mobil sürümleri bilgisayarda da oynanabiliyor.

PUBG Konsolları, oyun keyfini katlayan araçlardan. Konsollar, küçük boyutlarıyla kolay taşınabilirdir. Bunlar, parmakların fazla yorulmasını önler, daha iyi oyun kontrolü sağlar.

Fanlı konsollar, cihazın ısınmamasını sağlar. Konsollarda yer alabilen powerbank özelliği ise, oyun sırasında şarj bitme sorununu engelliyor.

Turnuvaların Favorisi

Meraklısı bilir; E- spor karşılaşmalarında da PUBG en çok ilgi görenlerden biri.

Usta oyuncular, PUBG turnuvalarında da boy göstermekte. Oyunun e- spor karşılaşmalarına takım halinde ya da tekli olarak katılmak mümkün.

Yüksek Kalite, Uygun Fiyat

İthalatçı firma olan Teknodrone, PUBG Konsol Fiyatlarında en uygun seçenekleri sunmakta. Oyun keyfini katlayacak konsollara online mağazamızdan uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.