Hangi Akıllı Saatler Kullanışlı?

15-06-2020 17:46
Hangi Akıllı Saatler Kullanışlı?


Akıllı Saat Seçerken…

 

Saat ya da bileklik olarak isimlendirildiklerine bakmayın; Onlar, klasik saatlerden çok daha fazla işleve sahip akıllı cihazlar. Üstlendikleri fonksiyonlar, günlük hayatı son derece pratik hale getiriyor.

Peki, Hangi Akıllı Saatler daha kullanışlıdır? Kullanışlılığı arttıran özellikler neler?

İşletim Sistemi Uyumu

Akıllı saati telefonla senkronize şekilde kullanmak mümkün, fakat bunun için elbette, seçeceğiniz saatin, telefonunuzdaki işletim sistemine uyumlu olması gerekiyor.

Hem Android hem de iOS’la uyumlu saatlere öncelik verebilirsiniz. Bunlar farklı işletim sistemine sahip telefonlarla kullanılabilir, sizi tek bir sisteme bağlı bırakmaz.

Telefon Kullanımını Kolaylaştırma

Akıllı saatleri bu kadar popüler ve kullanışlı kılan başlıca özellik, cep telefonlarıyla senkronize şekilde çalışmaları. Gerçekten kullanışlı bir akıllı saat, telefonunuzu ilgilendiren pek çok işlevi üstlenir, temel fonksiyonlarda telefonun ele alınarak doğrudan kullanılmasını gereksiz kılar.

Bu temel fonksiyonlardan biri, gelen aramaların görüntülenmesi ve cevaplanması. Gelen çağrının numarası ve adı, saatin ekranı üzerinde görüntülenebilir. Dilerseniz, telefonunuzu yerinden çıkarmadan aramayı saat aracılığıyla cevaplayabilirsiniz.

Benzer şekilde, arama yapmak için de saati kullanmanız mümkün. Telefon rehberini görüntüleyebilen bir akıllı saati kullanarak, rehberden seçtiğiniz numarayı arayabilirsiniz.

Akıllı saatlerin telefonla ilgili işlevleri bunlardan ibaret değil. Telefonunuzdaki mesajları saatinizden okuyabilir, telefonunuzdaki müzikleri saatinizden dinleyebilir, dahası, telefonun kamerasını saatiniz aracılığıyla kullanarak resim ve video çekebilirsiniz.

Spor Yapanlar İçin Kalori ve Mesafe Takibi

Akıllı saat denilince akla ilk gelen özellikler arasında mesafe ve kalori takibi geliyor.

Özellikle sağlıklı yaşamı benimseyenler için vazgeçilmez olan bu özellik, spor yaparken son derece kullanışlı. Ne kadar koştuğunuzu ya da yürüdüğünüzü, kaç adım attığınızı, kaç kalori harcadığınızı saatinizle takip etmeniz mümkün.

Telefondan bağımsız olarak yerine getirilen bu ölçüm, saatin sunduğu kendi özelliğidir. Ölçümü telefonla senkronize ederek kayıt altına almaya izin veren saatler, kullanışlılığı arttırmakta.

Kayıp/ Çalıntı Alarm Fonksiyonu

Saatinizi bir yerde unutma ya da çalınma olasılığına karşı geliştirilen güvenlik önlemleri de kullanışlılığı yükseltiyor.

Kayıp/ çalıntı alarm fonksiyonuna sahip saatler, cep telefonunuzu otomatik olarak izler. Bunlar telefondan, yani sizden belirli bir mesafe uzaklaştıklarında ise kayıp veya çalıntı ihtimaline karşı, alarm devreye girer.

Üstün Özellikler, Uygun Fiyat

Hangi Akıllı Saatler daha kullanışlı sorusunu fiyatla birlikte ele alabilirsiniz.

Günlük hayatı kolaylaştıran üstün özelliklere sahip akıllı saat/ bilekliklere uygun fiyatlarla Teknodrone’dan sahip olmanız mümkün.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.